Homepage
Magyar-English-Deutsch-Polski-Russian-Europe

Az alapvető jogokról és az állatok jólétéről

Mit jelent az állatszabadság? Az Animal Freedom nem szabadít fel állatokat, arra biztatjuk az embereket, hogy változtassák meg rozsdás elméleteiket az állatok erkölcstelen kizsákmányolásával kapcsolatban. Hiszünk abban, hogy a gazdálkodók, az állam, a fogyasztók, az állatok és a környezet az intenzív ipari állattenyésztéssel hosszú távon nem érnek el semmit. Ez az iparág a külpiaci profit eszköze és célja is. Minden állatnak az az érdeke, hogy a törvény elismerje az állatok alkotmányos szabadságát, hogy szabadok és természetes viselkedésükben ne legyenek korlátozva. A szabadság alapvető emberi jog, de az állatoknak hivatalosan még nincsenek jogai.
Az Animalfreedom weboldal az Állatszabadság Alapítvány tulajdona. Támogatjuk azokat az erőszakmentes, jogi és pozitív kezdeményezéseket, amelyek célja az állatok életkörülményeinek javítása, a „gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” elv szerint. A globalizációt nem lehet bocsánatkérő levélnek tekinteni az emberek, az állatok és a természet kizsákmányolásáért. Sok száz cikket írtunk arról, hogyan alakultak ki a kedvezőtlen helyzetek és gyakorlatok az intenzív állattenyésztésben (lásd a fotókat és a rövid videót). Magyarázatokat és megoldásokat adunk arra, hogy mit tehetsz te magad az állatokért.

Tipp a nyelvi területére

Cikkjeink túlnyomó többsége holland nyelven íródott. Arra kérjük, fedezze fel a holland sitemapot, és használja a Google Fordítás funkcióját. Így saját nyelvén olvashatja üzenetünket az állatjogokról, az intenzív állattenyésztés ellenvetéseiről és más témákról.

Íme az URL, amely lefordítja a sitemapot Önnek.
https://animalfreedom-org.translate.goog/paginas/zoeken/sitemap.html.logóAnimal Freedom Foundation.
Szerző .

Fő cikkeink egy könyvben, egy áttekintésen keresztül vagy egy külön webhelyen.

Vissza a tetejére

Privacy statement.