Homepage
Nederlands-English-Español-Deutsch-Français-Português

De belangrijkste artikelen op Animal Freedom

Structuur van de website

Onze hoofdartikelen zijn te lezen in een boek of via onderstaand overzicht. Je kunt de artikelen op de site ook lezen via onze overwegingen, onze oplossing en de uitwerking daarvan. Het overzicht ten aanzien van dierenrechten staat hier. Het overzicht ten aanzien van de intensieve veehouderij staat hier.
Dieren hebben rechten, maar welke en wat levert dat op om daar rekening mee te houden? Dierenrechten zijn mensenrechten om mensen te steunen om grenzen te stellen aan mensen die dieren misbruiken.
Vrijheid is een grondrecht voor mens en dier. Vrijheid voor mens en dier; waarom is vrijheid zo belangrijk? Vrijheid, ethiek en verantwoordelijkheid; het begrenzen van vrijheid; inconsequent beleid ten aanzien van dieren; de bio-industrie moeten worden begrensd.
De ergste misstanden in de bio-industrie op een rij. Varkens; koeien en kalveren; legkippen en mestkuikens; kalkoenen; ganzen / foie gras; nertsen; konijnen; internationaal transport; visindustrie; overige "verborgen" bio-industrie en meer.
Beide artikelen zijn ook te vinden in boeken die te koop zijn op bol.com of via printing on demand op Lulu.com.
Sommige argumenten worden vaak gebruikt, maar zijn niet geldig. Dat gebruik van de zogeheten drogredenen doen voor- en tegenstanders van dierenrechten. Het gaat om drogredenen als "voor en tegen de bio-industrie, dierenrechten, het (niet) eten van vlees, proefdieren, de plezierjacht, circus, stierenvechten en zeehondenjacht".
Respect, vrijheid en ware liefde. Respect is de combinatie van betrokken zijn en afstand houden. Ware liefde is gericht op autonomie van jezelf en de ander (mens en dier). Sitemap: overzicht van de onderwerpen op Animal Freedom. Een groot aantal artikelen is samengevat in een stelling. Er is een aparte backup-site: animalfreedom-nl.blogspot.com. Daar is een desktopversie en een smartphoneversie.

logoEr is in de wereld meer verborgen dierenleed dan de laatste minuut van een dierenleven bij de slacht. Een dier lijdt ook aan verveling in een dichte stal.

Wanneer u Stichting Animal Freedom wilt steunen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Stichting Animal Freedom.
Auteur .

Onze hoofdartikelen in boek, in een overzicht of op een aparte mobielvriendelijke site.

Naar onze reactie op de actualiteit op Facebook.

pijl omhoog