Homepage
Nederlands-English-Deutsch-Français-Español

Steun de stichting met een donatie of gift

Met uw financiële steun kunnen we meer doen om mensen bewust te maken van de rechten van dieren

De boodschap van Animal Freedom is simpel: dieren hebben recht op vrijheid. Om in de actualiteit deze boodschap te koppelen aan kansen en bedreigingen vragen wij uw financiële steun. Op een weblog en op Facebook gaan we in op actuele ontwikkelingen en ondertussen groeit het aantal vertalingen en onderhouden we de informatie op de website. We werken volgens het principe "pull not push". We willen geen opvattingen over dieren pushen, maar mensen naar de website trekken omdat zij zich willen informeren over een meer diervriendelijke samenleving. Onze samenleving wordt steeds commerciëler en de overheid trekt zich steeds meer terug. Op zich is daar niets mis mee. Maar omdat dieren zelf geen geld kunnen schenken of doneren aan belangengroepen die voor hen opkomen, zullen mensen dat moeten doen. Wij vinden dat het in belang van het dier is om een zo natuurlijk mogelijk leven te leiden en dat dit niet ten koste hoeft te gaan van het inkomen van boeren en van het milieu. De inzet en visie van Animal Freedom is gericht op het tot stand brengen van dierenrechten op dezelfde basis als mensenrechten, namelijk vrijheid om een diereigen leven te leiden. Daarnaast ziet de Stichting graag een einde komen aan de bio-industrie. Het dier is geen ding, waarvan je de kostprijs zo laag mogelijk kan maken om vervolgens met het product buitenlandse boeren te gaan beconcurreren. Dit heen en weer slepen van vlees is inefficiënt en levert onnodig dierenleed op. Het middel om haar doelen te bereiken is via de legale weg, want de Stichting heeft democratische principes hoog in het vaandel staan en ziet genoeg mogelijkheden via Internet. Om deze mogelijkheden te benutten is ons geduld en inzet en uw financiële steun nodig om de site actueel te houden. Samen kunnen we de leefbaarheid van de samenleving ook voor dieren verbeteren.

Hoe is de procedure bij een donatie?

We werken met de Stichting Geef Gratis. Deze stichting ondersteunt goede doelen en zorgt voor een transparante en betrouwbare verzameling van donatie en geeft informatie over de Stichting Animal Freedom en het doel van de besteding.

Hoe kunt u Stichting Animal Freedom steunen?

Via de online donatie module kunt u via de Stichting Geef Gratis direkt een donatie overmaken via Ideal en op nog meer manieren. Ook via PayPal:
Paypal
of doneren via Facebook. We gebruiken uw steun voor het onderhouden van de website van Animal Freedom en het weblog dierenrechten. U kunt dan 24 uur per dag zelf via Internet zien hoe wij de belangen van dieren proberen te behartigen en mensen proberen bewust te maken wat dierenwelzijn beïnvloedt. Om al het tijd en geld optimaal te besteden aan het voorlichten van de bezoekers via Internet doet de Stichting geen nevenactiviteiten om haar donateurs ook nog eens via de schriftelijke of andere weg te informeren en te benaderen. We geven dus geen donateursblad uit.
Wel wordt een deel van de tekst op internet in boekvorm uitgegeven om die doelgroep te bereiken die niet graag op Internet leest.
U kunt Stichting Animal Freedom ook steunen door aankopen te doen via het icoontje van bol.com. Of door ons e-book of paperback te kopen. "Vrijheid is een grondrecht voor dieren" en "Smoezen over dierengebruik".
Klik voor de donatie module in een nieuw venster (https) hier.

logoEr is in de wereld meer verborgen dierenleed dan de laatste minuut van een dierenleven bij de slacht. Een dier lijdt ook aan verveling in een dichte stal.

Wanneer u Stichting Animal Freedom wilt steunen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Stichting Animal Freedom.
Auteur .

Onze hoofdartikelen in boek, in een overzicht of op een aparte mobielvriendelijke site.

Naar onze reactie op de actualiteit op Facebook.

pijl omhoog