Homepage
Nederlands-English-EspaƱol

Reactie aan en van Animal Freedom

Feedback aan Animal Freedom

Contact via mailWat vind je (goed / slecht, duidelijk/onduidelijk e.d.) van de site Animal Freedom? Geef je mening via e-mail: reactie@NOSPAManimalfreedom.org (verwijder NOSPAM uit het adres. Dit is gedaan om automatisch verstuurde SPAM te voorkomen). In hoeverre komt jouw mening overeen met die van Animal Freedom? We hebben een speciale pagina met allerlei testjes.
Op een minder prominent deel van de site honderden bijdragen van deskundigen, journalisten, dierenliefhebbers, etc…. Hoewel deze artikelen al wat ouder zijn, is de boodschap dat de veehouderij diervriendelijker moet helaas nog steeds actueel. Er is een kort overzicht van de columns en een toelichting. Wij zijn op zoek naar vrijwillige vertalers. Beheers je een vreemde taal en wil je ons helpen ook in het buitenland artikelen van deze site aan te bieden, stuur ons dan een mailtje.
Heb je een suggestie? Kom je een fout(e link) tegen of informatie die is verouderd? Wil je reageren (pro of contra) op iets wat je op de site hebt gelezen? Mail het ons. We reageren graag en snel. Op onze Facebook pagina kun je berichten schrijven.

Promotie van het recht op vrijheid

Help mee (de boodschap van) Animal Freedom te promoten op andere sites door een link te maken of artikelen over te nemen in de geschreven pers. Elders op deze site staat beschreven hoe je ons kunt nog meer steunen.

logoEr is in de wereld meer verborgen dierenleed dan de laatste minuut van een dierenleven bij de slacht. Een dier lijdt ook aan verveling in een dichte stal.

Wanneer u Stichting Animal Freedom wilt steunen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Stichting Animal Freedom.
Auteur .

Onze hoofdartikelen in boek, in een overzicht of op een aparte mobielvriendelijke site.

Naar onze reactie op de actualiteit op Facebook.

pijl omhoog