Homepage
Nederlands

Wie is verantwoordelijk voor dierenwelzijn?

In de discussie wie nu verantwoordelijk is voor misstanden in het omgaan met dieren wijzen mensen vaak naar elkaar. Wat is jouw mening over een aantal voorbeelden waarin deze veranwoordelijkheid niet altijd even duidelijk ligt. In het testje dat we hebben gemaakt kun je per geval meerdere partijen aanwijzen als verantwoordelijke. Wanneer je geen vlees eet en in de stelling wordt dat wel verondersteld, antwoord dan vanuit de gedachte dat je wel vlees zou eten. Je kunt het scherm zo omlaag scrolen dat je kunt zien hoe jouw antwoorden bijdragen aan de uitslag. Begin test.
Bedankt voor het invullen. (Wanneer je op een link hebt geklikt en op deze pagina terugkomt en de scores zijn weg, klik dan opnieuw in een willekeurig hokje.) De argumenten hier genoemd zijn niet allemaal geldige argumenten, maar ze worden wel gehanteerd. Wil je lezen wat wij vinden over wie waarvoor verantwoordelijk is, klik dan hier. Wil je weten welke misstanden er zijn in de bio-industrie, klik dan hier. Meer over de wijze waarop de diverse manieren langs elkaar heen praten hebben we hier geĆÆllustreerd.

logoEr is in de wereld meer verborgen dierenleed dan de laatste minuut van een dierenleven bij de slacht. Een dier lijdt ook aan verveling in een dichte stal. Een dier heeft recht op een natuurlijk en vrij leven.

Wanneer u Stichting Animal Freedom wilt steunen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Stichting Animal Freedom.
Auteur .

Onze hoofdartikelen in boek, in een overzicht of op een aparte mobielvriendelijke site.

Naar onze reactie op de actualiteit op Facebook.

Privacy verklaring.

pijl omhoog