poster
Nederlands

Vegetarische recepten en koken zonder vlees

Recepten voor eten zonder vlees

Klik hier voor de receptenzoekmachines van Vegatopia, Veganistenvereniging, het Vegetarische Plekje en Lekker Plantaardig simultaan op 1 pagina.
Startpagina's: vegetarisch.pagina.nl veganisme.pagina.nl.
Mensen die drie tot vijf porties groente en fruit per dag eten (circa 240 tot 400 gram), hebben elf procent minder kans op een beroerte hebben dan mensen die minder dan drie porties groente en fruit per dag eten. Meer dan vijf porties groente en fruit (ongeveer 400 gram per dag) vermindert het risico zelfs met 26 procent. Twijfel je of je wel gezond eet, doe dan onze test.
De kookcursus in Groningen werd jaren gegeven door kok-aan-huis Birgit Flüg. Meer informatie: Birgit Flüg, 0595-557035. www.kok-aan-huis.comBirgit Flüg

logoWe willen bevorderen dat het bewustzijn groeit dat vrijheid evenzeer van belang is voor een dier. Dieren niet gebruiken voor voedsel of andere menselijke behoeftes is ook een vorm van vrijheid. Een dier is geen ding maar een wezen dat net als wij recht heeft op de kwaliteit van een natuurlijke manier van leven. Wanneer u ons wilt steunen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Stichting Animal Freedom.
Auteur .

Onze hoofdartikelen in boek, in een overzicht of op een aparte mobielvriendelijke site.

Naar onze reactie op de actualiteit op Facebook.

Privacy verklaring.

pijl omhoog